Inge Tetens

Inge Tetens

Professor


  1. 2024
  2. Udgivet

    The (dynamic) effect of retirement on food purchases

    Rønnow, H. N., Smed, Sinne & Tetens, Inge , 2024, I: Journal of the Economics of Ageing. 27, 13 s., 100501.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. 2023
  4. Udgivet

    Climate-friendly, health-promoting, and culturally acceptable diets for German adult omnivores, pescatarians, vegetarians, and vegans – a linear programming approach

    Masino, T., Colombo, P. E., Reis, K., Tetens, Inge & Parlesak, Alexandr, 2023, I: Nutrition. 109, 11 s., 111977.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Development of an approach for identifying overnutrition among older adults in community health care settings: - an opinion paper

    Christoffersen, Tenna Mie, Beck, A. M., Tetens, Inge , Dynesen, A. W. & Aaslyng, M. D., 2023, I: Clinical Nutrition Open Science. 47, s. 102-120 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Dietary protein requirements and recommendations for healthy older adults: a critical narrative review of the scientific evidence

    Nishimura, Y., Højfeldt, Grith Stougaard, Breen, L., Tetens, Inge & Holm, L., 2023, I: Nutrition Research Reviews. 36, 1, s. 69-85 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Nordisk kost har potentiale som forebyggelse og behandling af hjerte-kar-sygdomme

    Hermansen, K., Andersen, S. S., Damgaard, C. T., Dragsted, Lars Ove, Holm, Lotte, Krogholm, K. S., Olsen, A., Tetens, Inge & Tjønneland, Anne, 2023, I: Ugeskrift for Laeger. 185, 16, s. 1508-1511 4 s., V05220304.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Nordisk kost har potentiale som forebyggelse og behandling af hjerte-karsygdomme

    Hermansen, K., Andersen, S. S., Damsgaard, Camilla Trab, Dragsted, Lars Ove, Holm, Lotte, Krogholm, K. S., Olsen, A., Tetens, Inge & Tjønneland, Anne, 2023, I: Ugeskrift for Laeger. 185, 8 s., V05220304.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  9. Udgivet

    The Postprandial Calcium Absorption of a Milk-Derived Calcium Permeate - The Acute RENEW Double-Blinded Randomized Controlled Cross-Over Study

    Tetens, Inge , Hare, M. H., Petersen, C. F., Stanstrup, Jan & Hitz, Mette Friberg, 2023, I: Journal of Nutrition. 153, 12, s. 3430-3438

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. 2022
  11. Udgivet

    Adherence and barriers to the vitamin D and calcium supplement recommendation at Danish nursing homes: a cross-sectional study

    Mortensen, C., Tetens, Inge , Kristensen, M., Snitkjær, P. & Beck, A. M., 2022, I: B M C Geriatrics. 22, 9 s., 27.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Consumer perception and sensory properties of bakery products fortified with chicken protein for older adults

    Liu, J., Tetens, Inge & Bredie, Wender, 2022, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 27, 10 s., 100484.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Individual participant data (IPD)-level meta-analysis of randomised controlled trials to estimate the vitamin D dietary requirements in dark-skinned individuals resident at high latitude

    Cashman, K. D., Kiely, M. E., Andersen, R., Grønborg, I. M., Tetens, I., Tripkovic, L., Lanham-New, S. A., Lamberg-Allardt, C., Adebayo, F. A., Gallagher, J. C., Smith, L. M., Sacheck, J. M., Huang, Q., Ng, K., Yuan, C., Giovannucci, E. L., Rajakumar, K., Patterson, C. G., Öhlund, I., Lind, T. & 2 flere, Åkeson, P. K. & Ritz, C., 2022, I: European Journal of Nutrition. 61, 2, s. 1015-1034 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...44 Næste

ID: 40928702