OPUS Skolemadsprojekt

AFSLUTTET PROJEKT

Projektperiode: 2011 - 2012.

OPUS Skolemadsprojekt var et projekt under Forskningscenter OPUS, og projektet undersøgte effekten af Ny Nordisk Hverdagsmad på skolebørns trivsel, udvikling og sundhed.

OPUS lastbilen

Elever i 3. og 4. klasse på ni udvalgte skoler på Sjælland og Lolland-Falster deltog i OPUS Skolemadsprojekt, som forløb i skoleåret 2011/2012.

I tre måneder i projektperioden fik eleverne serveret frisklavet Ny Nordisk Hverdagsmad - udviklet af Claus Meyer og af OPUS' køkkenchef Mathias Krog Holt.

Forskningscenter OPUS - Optimal trivsel, Udvikling og Sundhed for danske børn gennem en sund Ny Nordisk Hverdagsmad - havde hjemsted på SCIENCE - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Projektet løb over 5 1/2 år (2009-2014).

Støttet af 

Nordea-fonden.

Projektperiode: 2011 - 2012.

Kontakt

Lektor Camilla Trab Damsgaard