Økologi og Sundhed - fornuft eller følelse?
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Økologi og Sundhed - fornuft eller følelse? / Husted, Søren; Bügel, Susanne Gjedsted.
I: ICROFS nyt, Bind 2009, Nr. 1, 2009, s. 4-5.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Økologi og Sundhed - fornuft eller følelse?
AU - Husted, Søren
AU - Bügel, Susanne Gjedsted
PY - 2009
Y1 - 2009
N2 - Økologi er hot. Salget af økologiske fødevarer er i stærk fremgang og det skyldes blandt andet forbrugernes skræk over for pesticider og tilsætnngsstoffer i de masseproducerede varer. Nogle mener sågar, at øåkologiske varer smager bedre og tilmed er sundere end de konventionelle.Men selvom der er udført en lang række forsøg i de seneste 5-10 år, som sammenligner konventionelt og økologisk frugt og grønt, ja såer det stadig småt med videnskabelige data, der understøtter forbrugerens valg af de "sunde" økologiske fødevarer. I FØJO III-forskningsprojektet OrgTrace forsøger forskerne at råde bod på dette misforhold.
AB - Økologi er hot. Salget af økologiske fødevarer er i stærk fremgang og det skyldes blandt andet forbrugernes skræk over for pesticider og tilsætnngsstoffer i de masseproducerede varer. Nogle mener sågar, at øåkologiske varer smager bedre og tilmed er sundere end de konventionelle.Men selvom der er udført en lang række forsøg i de seneste 5-10 år, som sammenligner konventionelt og økologisk frugt og grønt, ja såer det stadig småt med videnskabelige data, der understøtter forbrugerens valg af de "sunde" økologiske fødevarer. I FØJO III-forskningsprojektet OrgTrace forsøger forskerne at råde bod på dette misforhold.
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 2009
SP - 4
EP - 5
JO - ICROFS nyt
JF - ICROFS nyt
IS - 1
ER -
ID: 11954342