Lars Ove Dragsted

Lars Ove Dragsted

Professor


  1. Udgivet

    Apple, cherry, and blackcurrant increases nuclear factor kappa B activation in liver of transgenic mice

    Balstad, T. R., Paur, I., Poulsen, M., Markowski, J., Kolodziejczyk, K., Dragsted, Lars Ove, Myhrstad, M. C. W. & Blomhoff, R., 2010, I: Nutrition and Cancer. 62, 6, s. 841-848 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Funktionelle fødevarer

    Dragsted, Lars Ove & Bügel, Susanne Gjedsted, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 311-324 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Biomarkers of meat intake and the application of nutrigenomics

    Dragsted, Lars Ove, 2010, I: Meat Science. 84, 2, s. 301-307 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Ændringer i næringsindhold: forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer

    Dragsted, Lars Ove, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 201-226 26 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Fruit and vegetable intake and risk of acute coronary syndrome

    Hansen, L., Dragsted, Lars Ove, Olsen, A., Christensen, J., Tjønneland, A., Schmidt, E. B. & Overvad, K., 2010, I: British Journal of Nutrition. 104, 2, s. 248-255 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    NMR and interval PLS as reliable methods for determination of cholesterol in rodent lipoprotein fractions

    Kristensen, M., Savorani, F., Ravn-Haren, G., Poulsen, M., Markowski, J., Larsen, F. H., Dragsted, Lars Ove & Engelsen, Søren Balling, 2010, I: Metabolomics. 6, 1, s. 129-136 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Free fruit at workplace intervention increases total fruit intake: a validation study using 24 h dietary recall and urinary flavonoid excretion

    Krogholm, K. S., Bredsdorff, L., Alinia, S., Christensen, T., Rasmussen, S. E. & Dragsted, Lars Ove, 2010, I: European Journal of Clinical Nutrition. 64, s. 1222-1228 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Effects of apples and specific apple components on the cecal environment of conventional rats: role of apple pectin

    Licht, T. R., Hansen, M., Bergström, A., Poulsen, M., Krath, B. N., Markowski, J., Dragsted, Lars Ove & Wilcks, A., 2010, I: BMC Microbiology. 10, 13, 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Challenges of molecular nutrition research 6: the nutritional phenotype database to store, share and evaluate nutritional systems biology studies

    Ommen, B. V., Bouwman, J., Dragsted, Lars Ove, Drevon, C. A., Elliott, R., Groot, P. D., Kaput, J., Mathers, J. C., Müller, M., Pepping, F., Saito, J., Scalbert, A., Radonjic, M., Rocca-Serra, P., Travis, A. & Evelo, C. T., 2010, I: Genes & Nutrition. 5, s. 189-203 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Assessment of dietary intake: NuGO symposium report

    Penn, L., Boeing, H., Boushey, C. J., Dragsted, Lars Ove, Kaput, J., Scalbert, A., Welch, A. A. & Mathers, J. C., 2010, I: Genes & Nutrition. 5, 3, s. 205-213 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 986471