Lars Ove Dragsted

Lars Ove Dragsted

Professor


  1. Udgivet

    Effects of 600g fruits and vegetables on blood lipids and antioxidant status in humans

    Pedersen, A., Dragsted, Lars Ove, Loft, S., Nielsen, S. & Sandström, B., 2001, FASEB journal. 5 udg. s. A737 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  2. Udgivet

    Guidelines and conditions for use of health claims in Denmark

    Mejborn, H., Dragsted, Lars Ove, Dyerberg, J., Koch, B., Poulsen, M., Trolle, E. & Ovesen, L., 2001, I: Food & Nutrition Research. 45, 1, s. 35-39 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Biomarkers of oxidative stress and of antioxidative defense: Relationship to intervention with antioxidant-rich foods

    Dragsted, Lars Ove, Young, J. F., Loft, Steffen & Sandström, B., 2001, Molecular Biological Mechanisms. AOCS Press, s. 272-78

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

ID: 986471