Christian Mølgaard

Christian Mølgaard

Professor


  1. 2000
  2. Udgivet

    Bone mass after allogeneic BMT for childhood leukaemia or lymphoma

    Nysom, K., Holm, K., Michaelsen, Kim F., Hertz, H., Jacobsen, N., Müller, J. & Mølgaard, Christian, 2000, I: Bone Marrow Transplantation. 25, s. 191-196 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Bone mineral content at 10 years is related to weight gain in infancy

    Mølgaard, Christian, Hoppe, C. & Michaelsen, Kim F., 2000, Osteoporosis international. Lindsay, R. & Meunier, P. (red.). 4 udg. Kluwer Academic Publishers, s. 9-10 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Bone size and bone mass in 10-year-old Danish children: effect of current diet

    Hoppe, C., Mølgaard, Christian & Michaelsen, Kim F., 2000, I: Osteoporosis International. 11, s. 1024-1030 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Calcium absorption rate in young girls is not related to calcium intake

    Mølgaard, Christian, Hansen, M., Stürup, S. & Michaelsen, Kim F., 2000, Journal of bone and mineral research. 1 udg. s. 334 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Kalciumabsorptionsstudie hos unge piger

    Mølgaard, Christian, Hansen, M., Stürup, S. & Michaelsen, Kim F., 2000, I: Maelkeritidende. 20, s. 532-534 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Knoglemineralisering hos børn og unge

    Mølgaard, Christian, 2000, I: Ernaerings- og Husholdningsoekonomen. 11, s. 308-314 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. Udgivet

    Vitamin D: should the supply in the Danish population be increased ?

    Banke Rasmussen, L., Laub Hansen, G., Hansen, E., Koch, B., Mosekilde, L., Mølgaard, Christian, Sørensen, O. H. & Ovesen, L., 2000, I: International Journal of Food Sciences and Nutrition. 51, s. 209-215 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 920874