Anne Raben
Professor
Ernæring og Sundhed
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-5229-4491
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2011
- Udgivet
A low glycemic index diet does not affect postprandial energy metabolism but decreases postprandial insulinemia and increases fullness ratings in healthy women
Krog-Mikkelsen, I., Sloth, B., Dimitrov, D., Tetens, Inge , Björck, I., Flint, A., Holst, Jens Juul, Astrup, A., Elmstähl, H. & Raben, Anne, 2011, I: Journal of Nutrition. 141, 9, s. 1679-1684 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Determinants of appetite ratings: the role of age, gender, BMI, physical activity, smoking habits, and diet/weight concern
Gregersen, N. T., Møller, B. K., Raben, Anne, Kristensen, S. T., Holm, Lotte, Flint, A. & Astrup, A., 2011, I: Food & Nutrition Research. 55, 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Increased postprandial glycaemia, insulinemia, and lipidemia after 10 weeks’ sucrose-rich diet compared to an artificially sweetened diet: a randomised controlled trial
Raben, Anne, Møller, B. K., Flint, A., Vasilaris, T. H., Møller, A. C., Holst, Jens Juul & Astrup, A., 2011, I: Food & Nutrition Research. 55, 5961, 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Sucrose vs artificial sweeteners: differences in 24 hour substrate oxidation rates, but not in energy expenditure after 10 weeks ad libitum intake in overweight subjects
Raben, Anne, Møller, B. K., Vasilaras, T. H., Møller, A. C. L., Flint, A. & Astrup, A., 2011, I: Obesity Reviews. 12, suppl. 1, s. 79 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning › fagfællebedømt
ID: 10446359
Flest downloads
-
691
downloads
Milk and dairy products: good or bad for human health? An assessment of the totality of scientific evidence
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
445
downloads
Serum levels of human MIC-1/GDF15 vary in a diurnal pattern, do not display a profile suggestive of a satiety factor and are related to BMI
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
391
downloads
Meals based on vegetable protein sources (beans and peas) are more satiating than meals based on animal protein sources (veal and pork) - a randomized cross-over meal test study
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet