Forskningsområder

  1. Udgivet

    Forudsigelse af årets høstdato ud fra temperaturen i maj måned

    Toldam-Andersen, Torben, 2019, I : Vinpressen. 27, 2, s. 7-9 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  2. Udgivet

    Udviklingen af frugtbare knopper i vindrue og betydningen for beskæringsmetode samt skudlugning og udtyndingsbehov

    Toldam-Andersen, Torben, 2019, I : Vinpressen. 27, 3, s. 11-19 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    Smagen af græskar

    Korsgaard, Maren, 2014, Koustrup & Co. 125 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  4. Udgivet

    Bær: velsmagende vitaminbomber

    Korsgaard, Maren, 2012, Koustrup & Co. 93 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  5. Headspace solid-phase microextraction analysis of the volatile flavour compounds of roasted chickpea (Cicer arietinum L.)

    Lasekan, O., Juhari, N. H. B. & Pattiram, P., 2011, I : Journal of Food Processing and Technology. 2, 3, s. 1000112 6 s., 2(3).

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt