User perspectives on plant-based food: A report on the results of the pilot project on canteen use and plant-based food in the SCIENCE university canteens
Research output: Book/Report › Report › Research
Standard
User perspectives on plant-based food : A report on the results of the pilot project on canteen use and plant-based food in the SCIENCE university canteens. / Jørgensen, Morten Wendler.
Green Solution Center, 2024. 55 p.Research output: Book/Report › Report › Research
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - RPRT
T1 - User perspectives on plant-based food
T2 - A report on the results of the pilot project on canteen use and plant-based food in the SCIENCE university canteens
AU - Jørgensen, Morten Wendler
PY - 2024
Y1 - 2024
N2 - Rapporten undersøger bevægelsen mod mere plantebaseret mad i kantinerne på KU SCIENCE, og afdækker reaktioner, udfordringer og erfaringer fra både brugere, kantineudbyderen og Campus Service på KU, der administrerer kantinekontrakten. Rapporten i sig selv er 10 sider lang, men indeholder også tre bilag med datavisualisering og detaljer om metodedesign.
AB - Rapporten undersøger bevægelsen mod mere plantebaseret mad i kantinerne på KU SCIENCE, og afdækker reaktioner, udfordringer og erfaringer fra både brugere, kantineudbyderen og Campus Service på KU, der administrerer kantinekontrakten. Rapporten i sig selv er 10 sider lang, men indeholder også tre bilag med datavisualisering og detaljer om metodedesign.
KW - Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
KW - Madvaner
KW - offentlige kantiner
KW - plantebaseret mad
KW - adfærd
KW - grøn omstilling
KW - spørgeskemaundersøgelse
KW - kvalitativ analyse
M3 - Rapport
BT - User perspectives on plant-based food
PB - Green Solution Center
ER -
ID: 389313777