Ernæring og Sundhed

  1. 2021
  2. Udgivet

    Guidance on the preparation and submission of an application for authorisation of a novel food in the context of Regulation (EU) 2015/22831 (Revision 1)2

    Sjödin, Anders Mikael & EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA) Products, E. P. O. D. P. N. A. A. (. P., 26 mar. 2021, I: E F S A Journal. 19, 3, 27 s., 6555.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivning

  3. Udgivet

    Guidance on the preparation and submission of the notification and application for authorisation of traditional foods from third countries in the context of Regulation (EU) 2015/2283 (Revision 1)1

    Turck, D., Bresson, J. L., Burlingame, B., Dean, T., Fairweather-Tait, S., Heinonen, M., Hirsch-Ernst, K. I., Mangelsdorf, I., McArdle, H. J., Naska, A., Neuhäuser-Berthold, M., Nowicka, G., Pentieva, K., Sanz, Y., Siani, A., Sjödin, A., Stern, M., Tomé, D., Vinceti, M., Willatts, P. & 10 flere, Engel, K. H., Marchelli, R., Pöting, A., Poulsen, M., Schlatter, J., Gelbmann, W., de Sesmaisons-Lecarré, A., Verhagen, H., van Loveren, H. & EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 2021, I: E F S A Journal. 19, 3, 21 s., 6557.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivning

  4. Udgivet

    Nordisk Kost, Sundhed og Sygdom Sammenholdt med Middelhavskost

    Hermansen, K., Andersen, S. S., Damsgaard, Camilla Trab, Dragsted, Lars Ove, Holm, Lotte, Olsen, A., Tetens, Inge & Tjønneland, Anne, 2021, København: Vidensråd for Forebyggelse. 168 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Scientific and technical guidance for the preparation and presentation of a dossier for evaluation of an infant and/or follow-on formula manufactured from protein hydrolysates (Revision 1) 1: (Scientific Opinion)

    Turck, D., Bresson, J. L., Burlingame, B., Dean, T., Fairweather-Tait, S., Heinonen, M., Hirsch-Ernst, K. I., Mangelsdorf, I., McArdle, H. J., Naska, A., Neuhäuser-Berthold, M., Nowicka, G., Pentieva, K., Sanz, Y., Sjödin, A., Stern, M., Tomé, D., Loveren, H. V., Vinceti, M., Willatts, P. & 5 flere, Fewtrell, M., Przyrembel, H., Titz, A., Martínez, S. V. & EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 2021, I: E F S A Journal. 19, 3, 26 s., 6556.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivning

  6. 2018
  7. Udgivet

    Fremme af Sunde Mad- og Måltidsvaner Blandt Børn og Unge

    Tetens, Inge , Biltoft-Jensen, A., Nyvad, B., Hermansen, K., Mølgaard, Christian, Rasmussen, M., Sabinsky, M. S., Toft, Ulla Marie Nørgaard & Wistoft, K., 2018, København: Vidensråd for Forebyggelse. 138 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Spiseforstyrrelser Blandt Sportsudøvere: Forebyggelse og Behandling

    Waaddegaard, M., Helge, Eva Wulff & Melin, A. K., 2018, 2 udg. Brøndby: Team Danmark. 31 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    The Dual Risk Approach in Nutrition: Present and Future Perspectives and Challenges

    Tetens, Inge , Eneroth, H., Meltzer, H. M., Schacht, Simon Rønnow, Thorsdottir, I. & Valsta, L. M., 2018, Copenhagen: Nordic Council of Ministers. 53 s. (TemaNord; Nr. 543, Bind 2018).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningfagfællebedømt

  10. 2017
  11. Udgivet

    Genetisk bestemte forskelle i antioxidant enzymaktivitet er ikke associeret med risiko for brystkræft

    Kopp, T. I., Vogel, U., Dragsted, Lars Ove, Tjønneland, A. & Ravn-Haren, G., 2017, I: Miljø og Sundhed. 23, 1, s. 19-25 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivning

  12. 2015
  13. Udgivet

    Ernæring til Patienter med Hjerteinsufficiens

    Andersen, Jens Rikardt & Skov, H., 2015, København: Hjerteforeningen. 18 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre

    Bügel, Susanne Gjedsted, Bredie, Wender, Jensen, A. B., Jensen, Jørgen Dejgård, Petersen, C. B., Leth, K., Beck, A. M. & Langer, J. W., 2015, København: Københavns Universitet og Madkulturen. 153 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningfagfællebedømt