Smagen af græskar
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling
Standard
Smagen af græskar. / Korsgaard, Maren.
Koustrup & Co., 2014. 125 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Smagen af græskar
AU - Korsgaard, Maren
PY - 2014
Y1 - 2014
N2 - SMAGEN AF GRÆSKAR gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også. Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. Græskar-smag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker. Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, får græskarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har græskar et meget lavt energiindhold og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger svækket alderssyn, og græskar-frøene er fyldt med sunde, umættede Omega3-fedtsyrer og E-vitamin.
AB - SMAGEN AF GRÆSKAR gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også. Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. Græskar-smag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker. Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, får græskarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har græskar et meget lavt energiindhold og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger svækket alderssyn, og græskar-frøene er fyldt med sunde, umættede Omega3-fedtsyrer og E-vitamin.
KW - Frugt og grønt
KW - Græskar
KW - Vintersquash
M3 - Bog
SN - 978-87-9315-904-4
BT - Smagen af græskar
PB - Koustrup & Co.
ER -
ID: 173157727