Labre larver og lækre insekter
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Labre larver og lækre insekter. / Evans, Joshua David.
I: moMentum+, Bind 2014, Nr. 4, 2014, s. 30-34.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
Evans, JD 2014, 'Labre larver og lækre insekter', moMentum+, bind 2014, nr. 4, s. 30-34. <http://ipaper.ipapercms.dk/fsek/moMentum/2014/M042014/?Page=30&ref=em>
APA
Evans, J. D. (2014). Labre larver og lækre insekter. moMentum+, 2014(4), 30-34. http://ipaper.ipapercms.dk/fsek/moMentum/2014/M042014/?Page=30&ref=em
Vancouver
Evans JD. Labre larver og lækre insekter. moMentum+. 2014;2014(4):30-34.
Author
Bibtex
@article{2a220452b4db4e6d8c202c647c6fa104,
title = "Labre larver og l{\ae}kre insekter",
abstract = "Nordic Food Lab vil {\ae}ndre entomofagiens d{\aa}rlige ry og udvikle en kulinarisk tradition, der tager hensyn til milj{\o} og biodiversitet",
keywords = "Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, INSECT",
author = "Evans, {Joshua David}",
year = "2014",
language = "Dansk",
volume = "2014",
pages = "30--34",
journal = "moMentum+",
issn = "2246-1388",
number = "4",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Labre larver og lækre insekter
AU - Evans, Joshua David
PY - 2014
Y1 - 2014
N2 - Nordic Food Lab vil ændre entomofagiens dårlige ry og udvikle en kulinarisk tradition, der tager hensyn til miljø og biodiversitet
AB - Nordic Food Lab vil ændre entomofagiens dårlige ry og udvikle en kulinarisk tradition, der tager hensyn til miljø og biodiversitet
KW - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
KW - INSECT
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 2014
SP - 30
EP - 34
JO - moMentum+
JF - moMentum+
SN - 2246-1388
IS - 4
ER -
ID: 150773722