Navodita Malla

Navodita Malla

Postdoc


Udgivelsesår:
  1. 2024
  2. Udgivet

    Insect as food and feed: Protein quality of insects for human consumption and effect of insects on growth performance and gut health of piglets

    Malla, Navodita, 2024, Department of Nutrition, Exercise and Sports, Faculty of Science, University of Copenhagen. 169 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  3. 2023
  4. Udgivet

    Are insects a good source of protein for humans?

    Malla, Navodita & Roos, Nanna, 2023, I: Journal of Insects as Food and Feed. 9, 7, s. 841-844 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Protein quality of edible insects in the view of current assessment methods

    Malla, Navodita, Nørgaard, J. V. & Roos, Nanna, 2023, I: Animal Frontiers. 13, 4, s. 50-63 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2022
  7. Udgivet

    Some insect species are good quality protein sources for children and adults: Digestible Indispensable Amino Acid Score (DIAAS) determined in growing pigs

    Malla, Navodita, Nørgaard, J. V., Lærke, H. N., Heckmann, L. H. & Roos, Nanna, 2022, I: Journal of Nutrition. 152, 4, s. 1042-1051 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2019
  9. Exogenous xylanase or protease for pigs fed barley cultivars with high or low enzyme inhibitors

    Nørgaard, J. V., Malla, Navodita, Dionisio, G., Madsen, C. K., Pettersson, D., Lærke, H. N., Hjortshøj, R. L. & Brinch-Pedersen, H., 2019, I: Animal Feed Science and Technology. 248, s. 59-66 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 187374985