Inge Tetens

Inge Tetens

Professor


  1. 2005
  2. Udgivet

    Use of flaxseed product in the preparation of a food and beverage product for increasing faecal fat excretion from the intestinal tract in a mammal

    Astrup, A., Tetens, Inge & Thomsen, A. D., 2005, IPC nr. A61K-035/38, Patentnr. WO2005107777-A1, 10 maj 2005, Prioritetsdato 17 nov. 2005, Prioritetsnr. PCT/DK2005/000314

    Publikation: Patent

  3. Udgivet

    A decrease in iron status in young healthy women after long-term daily consumption of the recommended intake of fibre-rich wheat bread

    Bach Kristensen, M., Tetens, Inge , Alstrup Jørgensen, A. B., Dal Thomsen, A., Milman, N., Hels, O., Sandström, B. & Hansen, M., 2005, I: European Journal of Nutrition. 44, 6, s. 334-340 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Pork meat increases iron absorption from a 5-day fully controlled diet when compared to a vegetarian diet with similar vitamin C and phytic acid content

    Bach Kristensen, M., Hels, O., Morberg, C., Marving, J., Bügel, Susanne Gjedsted & Tetens, Inge , 2005, I: British Journal of Nutrition. 94, 1, s. 78-83 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Day-to-day variation in iron-status measures in young iron-deplete women

    Belza, A., Ersbøll, A. K., Henriksen, M., Thilsted, S. & Tetens, Inge , 2005, I: British Journal of Nutrition. 94, 4, s. 551-556 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    The roles of insulin and blood glucose in short-term appetite regulation: a meta-analysis

    Flint, A., Gregersen, N., Gluud, L. L., Møller, B. K., Raben, A., Tetens, Inge , Verdich, C. & Astrup, A., 2005, Abstracts of the 14. European Congress on Obesity (ECO): 2005, Athens, Greece. Blackwell Publishing, s. 196 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  7. Udgivet

    The use of glycaemic index tables to predict glycaemic index of breakfast meals

    Flint, A., Møller, B. K., Raben, Anne, Tetens, Inge , Holst, Jens Juul & Astrup, A., 2005, I: British Journal of Nutrition. 94, 1, s. 135-136 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    A statistical approach based on substitution of macronutrients provides additional information to models analyzing single dietary factors in relation to type 2 diabetes in Danish adults: the Inter99 study

    Færch, K., Lau, C., Tetens, Inge , Pedersen, O. B., Jørgensen, T., Borch-Johnsen, K. & Glümer, C., 2005, I: Journal of Nutrition. 135, 5, s. 1177-1182 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Dietary glycaemic index and glycaemic load in Danish children in relation to body fatness

    Nielsen, B. M., Bjørnsbo, K. S., Tetens, Inge & Heitmann, B. L., 2005, I: British Journal of Nutrition. 94, 6, s. 992-997 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Glycemic index and body weight: Reply to J Brand-Miller. Letter to the Editor

    Sloth, B., Krog-Mikkelsen, I., Flint, A., Tetens, Inge , Astrup, A. & Raben, A., 2005, I: American Journal of Clinical Nutrition. 81, 3, s. 723-724 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Reply to J Brand-Miller [2]

    Sloth, B., Krog-Mikkelsen, I., Flint, A., Tetens, Inge , Astrup, A., Raben, Anne, Björck, I. & Elmstähl, H., 2005, I: American Journal of Clinical Nutrition. 81, 3, s. 723-724 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskning

Forrige 1 2 Næste

ID: 40928702