Ændringer i næringsindhold: forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Standard
Ændringer i næringsindhold : forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer. / Dragsted, Lars Ove.
Menneskets Ernæring. red. / Arne Astrup; Susanne Bügel; Jørn Dyerberg; Steen Stender. 3. udg. København : Munksgaard , 2010. s. 201-226.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Harvard
Dragsted, LO 2010, Ændringer i næringsindhold: forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer. i A Astrup, S Bügel, J Dyerberg & S Stender (red), Menneskets Ernæring. 3 udg, Munksgaard , København, s. 201-226.
APA
Dragsted, L. O. (2010). Ændringer i næringsindhold: forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer. I A. Astrup, S. Bügel, J. Dyerberg, & S. Stender (red.), Menneskets Ernæring (3 udg., s. 201-226). Munksgaard .
Vancouver
Dragsted LO. Ændringer i næringsindhold: forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer. I Astrup A, Bügel S, Dyerberg J, Stender S, red., Menneskets Ernæring. 3 udg. København: Munksgaard . 2010. s. 201-226
Author
Bibtex
@inbook{c24a00b0dc4811dfb933000ea68e967b,
title = "{\AE}ndringer i n{\ae}ringsindhold: forarbejdning, opbevaring og tilberedning af f{\o}devarer",
author = "Dragsted, {Lars Ove}",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0884-3",
pages = "201--226",
editor = "Arne Astrup and Susanne B{\"u}gel and J{\o}rn Dyerberg and Steen Stender",
booktitle = "Menneskets Ern{\ae}ring",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "3",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Ændringer i næringsindhold
T2 - forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer
AU - Dragsted, Lars Ove
PY - 2010
Y1 - 2010
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-628-0884-3
SP - 201
EP - 226
BT - Menneskets Ernæring
A2 - Astrup, Arne
A2 - Bügel, Susanne
A2 - Dyerberg, Jørn
A2 - Stender, Steen
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 22614385