Susanne Gjedsted Bügel
Professor
- Udgivet
Micronutrient deficiency in the aetiology of obesity
Astrup, A. & Bügel, Susanne Gjedsted, 2010, I: International Journal of Obesity. 34, s. 947-948 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Overfed but undernourished: Recognizing nutritional inadequacies/deficiencies in patients with overweight or obesity
Astrup, A. & Bügel, Susanne Gjedsted, 2019, I: International Journal of Obesity. 43, 2, s. 219-232 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Menneskets Ernæring
Astrup, A. (red.), Bügel, Susanne Gjedsted (red.), Dyerberg, J. & Stender, Steen (red.), 2010, 3 udg. København: Munksgaard . 624 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Forord
Astrup, A., Bügel, Susanne Gjedsted, Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 5 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Forord/efterskrift › Forskning
- Udgivet
Fødevarer og næringsstoffer
Astrup, A., Bügel, Susanne Gjedsted, Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 75-77 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Menneskets ernæring
Astrup, A., Dyerberg, J., Bügel, Susanne Gjedsted & Stender, Steen, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 23-25 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Ernæringsforskningens historie i Danmark
Astrup, A., Bügel, Susanne Gjedsted, Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 565-577 13 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Pork meat increases iron absorption from a 5-day fully controlled diet when compared to a vegetarian diet with similar vitamin C and phytic acid content
Bach Kristensen, M., Hels, O., Morberg, C., Marving, J., Bügel, Susanne Gjedsted & Tetens, Inge , 2005, I: British Journal of Nutrition. 94, 1, s. 78-83 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Associations between urinary advanced glycation end products and cardiometabolic parameters in metabolically healthy obese women
Baye, E., Mark, A. B., Poulsen, M. W., Andersen, J. M., Dragsted, Lars Ove, Bügel, Susanne Gjedsted & de Courten, B., 2019, I: Journal of Clinical Medicine. 8, 7, 8 s., 1008.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A novel dual radio- and stable-isotope method for measuring calcium absorption in humans: comparison with the whole-body radioisotope retention method
Beck, A. B., Bügel, Susanne Gjedsted, Stürup, S., Jensen, M., Mølgaard, Christian, Hansen, M., Krogsgaard, O. W. & Sandström, B., 2003, I: American Journal of Clinical Nutrition. 77, 2, s. 399-405 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230947
Flest downloads
-
3627
downloads
Absorption, excretion, and retention of selenium from a high selenium yeast in men with a high intake of selenium
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
373
downloads
The New Nordic Diet as a prototype for regional sustainable diets
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
243
downloads
Learning from the organic food system as a model for sustainable food systems - the Organic Food System Program
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet