Lars Ove Dragsted

Lars Ove Dragsted

Professor


  1. 2022
  2. Udgivet

    Meat and cancer evidence for and against

    Sødring, M., Dragsted, Lars Ove, Müller, M. H. B., Paulsen, J. E., Haug, A. & Egelandsdal, B., 2022, New Aspects of Meat Quality: From Genes to Ethics. Purslow, P. P. (red.). 2 udg. San Diego: Elsevier Science & Technology, s. 579-607 29 s. (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  3. 2018
  4. Udgivet

    The use of metabolomics to explore the gut-liver axis

    Dragsted, Lars Ove & Trošt, K., 2018, The Human Gut-Liver-Axis in Health and Disease. Krag, A. & Hansen, T. (red.). Springer, s. 147-164 18 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  5. 2017
  6. Udgivet

    Meat and cancer evidence for and against

    Sødring, M., Oostindjer, M., Dragsted, Lars Ove, Haug, A., Paulsen, J. E. & Egelandsdal, B., 2017, New Aspects of Meat Quality: From Genes to Ethics. Purslow, P. P. (red.). Cambridge, MA: Elsevier, s. 479-499 21 s. (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  7. 2015
  8. Udgivet

    Using metabolomics to evaluate food intake: Applications in nutritional epidemiology

    Manach, C., Brennan, L. & Dragsted, Lars Ove, 2015, Metabolomics as a Tool in Nutrition Research. Sebedio, J-L. & Brennan, L. (red.). Elsevier, s. 167-196 30 s. (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. 2013
  10. Udgivet

    Effect of fruit and vegetable intake on CVD risk factors in humans

    Dragsted, Lars Ove, 2013, Cardiovascular Diseases: Nutritional and Therapeutic Interventions. Maulik, N. (red.). Boca Raton, FL: CRC Press, s. 501-527 27 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  11. 2010
  12. Udgivet

    Funktionelle fødevarer

    Dragsted, Lars Ove & Bügel, Susanne Gjedsted, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 311-324 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Ændringer i næringsindhold: forarbejdning, opbevaring og tilberedning af fødevarer

    Dragsted, Lars Ove, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 201-226 26 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  14. 2009
  15. Udgivet

    A metabolomics study on human dietary intervention with apples

    Dragsted, Lars Ove, Kristensen, M., Ravn-Haren, G. & Bügel, Susanne Gjedsted, 2009, Design of Human Nutrigenomics Studies. Astley, S. & Penn, L. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, s. 21-29 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  16. Udgivet

    Human studies with antioxidants: from biomarkers to disease prevention

    Dragsted, Lars Ove, Tjønneland, A. & Ovesen, L., 2009, Nutritional antioxidants in cancer and degenerative diseases. Farombi, E. O. (red.). Transworld Research Network, s. 63-90 28 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  17. 2008
  18. Udgivet

    Diet-gene interactions in cancer

    Dragsted, Lars Ove, 2008, 9. nordic nutrition conference. 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

Forrige 1 2 Næste

ID: 986471