Jens Rikardt Andersen
Lektor
Ernæring og Sundhed
Nørre Allé 51
2200 København N
ORCID: 0000-0003-3503-8474
- Udgivet
Taste preferences in cancer patients
Hansen, G. B. & Andersen, Jens Rikardt, 2008, 9th Nordic Nutrition Conference: Programme & Abstract Book. s. 81 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Red blood cell n-3 fatty acid as a marker for fish oil-compliance in cancer patients
Nørgaard, M., Dannerfjord, S., Lauritzen, Lotte, Sørensen, J., Lange, P., Jensen, N., Boisen, L., Jensen, R., Andersen, M. & Andersen, Jens Rikardt, 2008, 9th Nordic Nutrition Conference: Programme & Abstract Book. s. 84 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Probiotics for meteorism and faecal production of hydrogen and methane
Schrøder, J. B., Jespersen, Lene, Westermann, P. & Andersen, Jens Rikardt, 2008, 9th Nordic Nutrition Conference: Programme & Abstract Book. s. 80 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
ID: 4225042
Flest downloads
-
605
downloads
A randomized study of the effect of fish oil on n-3 fatty acid incorporation and nutritional status in lung cancer patients
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
320
downloads
Nutritional supplements: Taste preferences in patients with malignant haematological disease during active treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
278
downloads
Marine oil supplements for arthritis pain: A systematic review and meta-analysis of randomized trials
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet