Afton Marina Szasz Halloran

Afton Marina Szasz Halloran

Postdoc


  1. 2020
  2. E-pub ahead of print

    Intake and adequacy of the vegan diet. A systematic review of the evidence

    Bakaloudi, D. R., Halloran, Afton Marina Szasz, Rippin, H. L., Oikonomidou, A. C., Dardavesis, T. I., Williams, J., Wickramasinghe, K., Breda, J. & Chourdakis, M., 7 dec. 2020, I : Clinical Nutrition.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. E-pub ahead of print

    What determines farmers’ awareness and interest in adopting cricket farming? A pilot study from Kenya

    Halloran, Afton Marina Szasz, Ayieko, M., Oloo, J., Konyole, S. O., Alemu, Mohammed Hussen & Roos, Nanna, 4 nov. 2020, I : International Journal of Tropical Insect Science.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2018
  5. Udgivet

    Comparative aspects of cricket farming in Thailand, Cambodia, Lao People's Democratic Republic, Democratic Republic of the Congo and Kenya

    Halloran, Afton Marina Szasz, Megido, R. C., Oloo, J., Weigel, T., Nsevolo, P. & Francis, F., 15 jun. 2018, I : Journal of Insects as Food and Feed. 4, 2, s. 101-114

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    A new world of ingredients: Aspiring chefs' opinions on insects in gastronomy

    Halloran, Afton Marina Szasz & Flore, R., 2018, Edible Insects in Sustainable Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. 129-137 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Comparing environmental impacts from insects for feed and food as an alternative to animal production

    Halloran, Afton Marina Szasz, Hansen, Hanne Helene, Jensen, Lars Stoumann & Bruun, Sander, 2018, Edible Insects in Sustainalble Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. 163-180 18 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Edible Insects in Sustainable Food Systems

    Halloran, Afton Marina Szasz (red.), Flore, R. (red.), Vantomme, P. (red.) & Roos, Nanna (red.), 2018, Cham: Springer. 518 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Marketing insects: Superfood or solution-food?

    Schiemer, C., Halloran, Afton Marina Szasz, Jespersen, K. & Kaukua, P., 2018, Edible Insects in Sustainable Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. 213-236 24 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Preface

    Halloran, Afton Marina Szasz, Flore, R., Vantomme, P. & Roos, Nanna, 2018, Edible Insects in Sustainable Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. vii-viii 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportForord/efterskriftForskning

  11. Udgivet

    The effects of regulation, legislation and policy on consumption of edible insects in the global world

    Wilderspin, D. E. & Halloran, Afton Marina Szasz, 2018, Edible Insects in Sustainable Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. 443-455 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  12. 2017
  13. Udgivet

    New protein sources and food legislation: the case of edible insects and EU law

    Belluco, S., Halloran, Afton Marina Szasz & Ricci, A., 1 aug. 2017, I : Food Security. 9, 4, s. 803-814 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 40812822