Kandidat- og master-uddannelser indenfor ernæring ved Københavns Universitet

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Kandidat- og master-uddannelser indenfor ernæring ved Københavns Universitet. / Andersen, Jens Rikardt; Kondrup, Jens; Lassen, Jesper.

I: Diætisten, Bind 16, Nr. 92, 2008, s. 16-18.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Andersen, JR, Kondrup, J & Lassen, J 2008, 'Kandidat- og master-uddannelser indenfor ernæring ved Københavns Universitet', Diætisten, bind 16, nr. 92, s. 16-18.

APA

Andersen, J. R., Kondrup, J., & Lassen, J. (2008). Kandidat- og master-uddannelser indenfor ernæring ved Københavns Universitet. Diætisten, 16(92), 16-18.

Vancouver

Andersen JR, Kondrup J, Lassen J. Kandidat- og master-uddannelser indenfor ernæring ved Københavns Universitet. Diætisten. 2008;16(92):16-18.

Author

Andersen, Jens Rikardt ; Kondrup, Jens ; Lassen, Jesper. / Kandidat- og master-uddannelser indenfor ernæring ved Københavns Universitet. I: Diætisten. 2008 ; Bind 16, Nr. 92. s. 16-18.

Bibtex

@article{045d53b0a1c411ddb6ae000ea68e967b,
title = "Kandidat- og master-uddannelser indenfor ern{\ae}ring ved K{\o}benhavns Universitet",
abstract = "Uddannelsesverdenen er blevet lidt simplere i de senere {\aa}r. De fleste universitetsuddannelser bet{\aa}r nu af en tre-{\aa}rig bachelordel efterfulgt af en to-{\aa}rig kandidatdel. Uddannelserne p{\aa} CVU er p{\aa} 3½ {\aa}r og munder nu ud i en grad som professionsbachelor, som er adgangsgivende til kandidat- og masteruddannelser. Ligesom for andre bachelorgrader g{\ae}lder det dog, at specifikke optagelseskrav skal v{\ae}re opfyldt, for at man kan komme ind p{\aa} et kandidatstudium. Man kan s{\aa}ledes ikke uden videre f{\aa} adgang til et naturvidenskabeligt kandidatstudium med en humanistisk bachelorgrad eller omvendt. ",
author = "Andersen, {Jens Rikardt} and Jens Kondrup and Jesper Lassen",
year = "2008",
language = "Dansk",
volume = "16",
pages = "16--18",
journal = "Di{\ae}tisten",
issn = "1395-1769",
number = "92",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Kandidat- og master-uddannelser indenfor ernæring ved Københavns Universitet

AU - Andersen, Jens Rikardt

AU - Kondrup, Jens

AU - Lassen, Jesper

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Uddannelsesverdenen er blevet lidt simplere i de senere år. De fleste universitetsuddannelser betår nu af en tre-årig bachelordel efterfulgt af en to-årig kandidatdel. Uddannelserne på CVU er på 3½ år og munder nu ud i en grad som professionsbachelor, som er adgangsgivende til kandidat- og masteruddannelser. Ligesom for andre bachelorgrader gælder det dog, at specifikke optagelseskrav skal være opfyldt, for at man kan komme ind på et kandidatstudium. Man kan således ikke uden videre få adgang til et naturvidenskabeligt kandidatstudium med en humanistisk bachelorgrad eller omvendt.

AB - Uddannelsesverdenen er blevet lidt simplere i de senere år. De fleste universitetsuddannelser betår nu af en tre-årig bachelordel efterfulgt af en to-årig kandidatdel. Uddannelserne på CVU er på 3½ år og munder nu ud i en grad som professionsbachelor, som er adgangsgivende til kandidat- og masteruddannelser. Ligesom for andre bachelorgrader gælder det dog, at specifikke optagelseskrav skal være opfyldt, for at man kan komme ind på et kandidatstudium. Man kan således ikke uden videre få adgang til et naturvidenskabeligt kandidatstudium med en humanistisk bachelorgrad eller omvendt.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 16

SP - 16

EP - 18

JO - Diætisten

JF - Diætisten

SN - 1395-1769

IS - 92

ER -

ID: 8107671