Jan Stanstrup

Jan Stanstrup

Postdoc


  1. 2021
  2. Udgivet

    Data sharing in PredRet for accurate prediction of retention time: Application to plant food bioactive compounds

    Low, D. Y., Micheau, P., Koistinen, V. M., Hanhineva, K., Abrankó, L., Rodriguez-Mateos, A., da Silva, A. B., van Poucke, C., Almeida, C., Andres-Lacueva, C., Rai, D. K., Capanoglu, E., Barberán, F. A. T., Mattivi, F., Schmidt, G., Gürdeniz, G., Valentová, K., Bresciani, L., Petrásková, L., Dragsted, L. O. & 12 flere, Philo, M., Ulaszewska, M., Mena, P., González-Domínguez, R., Garcia-Villalba, R., Kamiloglu, S., de Pascual-Teresa, S., Durand, S., Wiczkowski, W., Rosário Bronze, M., Stanstrup, Jan & Manach, C., 2021, I: Food Chemistry. 357, 10 s., 129757.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Fatty acid profiling of bovine milk and cheese from six European areas by GC-FID and GC-MS

    Eisenstecken, D., Stanstrup, Jan, Robatscher, P., Huck, C. W. & Oberhuber, M., 2021, I: International Journal of Dairy Technology. 74, 1, s. 215-224 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 21627770