Ph.d. forsvar: Preventing undernutrition in Cambodia
Assessing the effects of improved local complementary food on growth
Jutta Kloppenborg Heick Skau
Ph.d. afhandling
Formålet med denne ph.d. afhandling var at måle effekten af lokalt producerede overgangskosts produkter på kropssammensætning og lineær vækst hos 6-15 måneder gamle cambodjanske børn.
Ydermere, at beskrive sammenhængen mellem ernæringsstatus og kropssammensætning hos børn i alderen 6 og 15 måneder; og til sidst at undersøge lokale cambodjanske fødevarers evne til at forebygge underernæring og samtidig fremhæve de udfordringer der er ved forebyggelse af underernæring i Cambodja.
2013, 122 sider,
ISBN 978 87 7611 633 0
Tid
13. januar 2014 kl. 13.00
Sted
Auditorium A2-70.04 Marmorhallen, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C.
Bedømmelsesudvalg
Susanne Gjedsted Bügel (Chair), Associated Professor, Department of Nutrition Exercise and Sports, University of Copenhagen, Denmark.
Saskia de Pee, Senior nutrition advisor, World Food Programme, Rome.
André Briend, Affiliated Professor, Department of International Health, University of Tampere, Tampere, Finland.
Vejledere
Nanna Roos, Associated Professor, Department of Nutrition Exercise and Sports, University of Copenhagen, Denmark.
Henrik Friis, Professor, Department of Nutrition Exercise and Sports, University of Copenhagen, Denmark.
Kim F Michaelsen, Professor, Department of Nutrition Exercise and Sports, University of Copenhagen, Denmark.
Frank Wieringa, Senior Researcher, Institut de Recherche pour le Développement (IRD), Montpellier, France.
Afhandlingen ligger til gennemsyn på Biblioteket, Nørre Allé 51, 2200 København N.