Filosofisk coaching i ledelsesudvikling af fodboldtrænere

Foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"

Magnus Stoltze Freiesleben

Magnus Stoltze Freiesleben

Jeg har en kandidatgrad i humanistisk og samfundsfaglig idrætsvidenskab og har arbejdet som sportspsykologisk konsulent forskellige steder, herunder Basketball Club Copenhagen, FC Nordsjællands fodboldakademi, Dansk Fægteforbund og Gladsaxe Sportscollege.

Derudover driver jeg en coachingvirksomhed ved navn Aspire Performance, hvor jeg tilbyder sportspsykologiske ydelser med fokus på præstationsoptimering, personlig udvikling og mental sundhed.

Introduktion til foredraget 

Med udgangspunkt i mit specialeprojekt handler dette oplæg om de muligheder og begrænsninger, der kan være forbundet med anvendelsen af protreptiske dialoger i ledelsesudvikling af fodboldtrænere.

Protreptik er en oldgræsk samtaleform, som har til hensigt at vende individer mod det, der er væsentligt i deres liv og lederskab gennem en udforskning af personligt betydningsfulde værdier.

Oplægget kredser om en undren over, om den gængse tilgang til at arbejde med værdier i personlig og professionel udvikling kan styrkes gennem filosofisk-eksistentialistiske tilgange.

Spørgsmål der søges besvaret i opgaven: Hvilken indvirkning har et protreptisk samtaleforløb på et trænerteams ledelsespraksis?

Forelæsningen finder sted i Karnapsalen, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.