Hvordan bruger jeg min egen biografi som coach?

Fra skoletræt til Social iværksætter og Coach

Foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"

Jamil Mehdi

Jamil Mehdi

Jamil Mehdi er opvokset i Jylland og bor nu på Midtsjælland med sin familie.

Jamil er i dag stifter af Mind Mover som er en Social Ansvarlig Virksomhed, som beskæftiger sig med coaching, dialogforløb, opkvalificeringsforløb, camps og uddannelsesrettede tiltag  alt sammen med formål om at hjælpe mange unge på rette spor og i beskæftigelse.

Han har været tidligere tilknytte som coach i et forskningsprojekt hos Reinhard Stelter om unge på en skole på Nørrebro.

Jamil m.fl.

Introduktion til foredraget 

Jamil Mehdi tager sine deltagere med på en rejse tilbage i tiden, hvor han som ung stod overfor mange vigtige og lærerige valg og hvad disse valg har ført med sig.

Foredraget bringer flere temaer i spil og omhandler bl.a., hvordan problemer på hjemmefronten påvirkede Jamils koncentration i skolen, således han gik fra at være klassens stille dreng til at være på kanten af loven. Jamil har gennem sin opvækst mærket angst, stress, lavt selvværd og selvtillid på egen krop.

Foredraget har særligt fokus på de refleksioner, Jamil gjorde sig i forbindelse med at bryde ud af sit dårlige livsmønster. Nu hjælper han unge, der ligner ham fra tidligere. De er de velovervejede valg, som blev vejen til succes for Jamil, og som har været medvirkende til hans drivkraft og gåpåmod i dag hvor han driver.

Nu arbejder han som coach og iværksætter, bl.a. som stifter af bl.a. Mind Mover, en social ansvarlig virksomhed der arbejder med børn og unge landet over. At bruge sine resurser og egen erfaring kan være et stærkt virkemiddel i sit arbejde som coach og dialogholder.

Jamil i øjenhøjde

Forelæsningen finder sted i Karnapsalen, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.