Kom med bag om erhvervstest - om tankerne bag udvikling af test til coaching og rekruttering

Foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"

Lise Sustmann Allen

Lise Sustmann Allen

Lise Sustmann Allen er cand.psych. og arbejder til dagligt som Head of Psychology i testudviklingsfirmaet Master International A/S, der står bag test som OPTO, MPA, EASI og ACE. Derudover er Lise tilknyttet Professionshøjskolen Absalon og arbejder som coach og konsulent i HR Pro.

Introduktion til foredraget

    Lise Sustmann Allen introducerer til forskning, tanker og processer, der ligger til grund for udviklingen af erhvervstests.

    Deltag i foredraget og få en større forståelse for udviklingsprocessen og derved forhåbentlig finde større tryghed i brugen af tests i dit arbejde med medarbejderudvikling og rekruttering.

    Lise gennemgår nogle af de myter, der er forbundet med brug af erhvervstest i HR og præsenterer begreber om personlighed ift. coaching, og hvordan GMA-tests kan være et super værktøj i rekruttering.

    Foredraget inviterer dig med ind i maskinrummet hos testudviklere og lægger op til sidst op til en nuanceret diskussion om brugen af tests i coaching og rekruttering.

    Dette foredrag kommer som anden position ift. foredraget med Lars Lundemann, den 10. september 2020.

    Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
    Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

    Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

    Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.