Kunsten at flytte sig: Coaching og karriereudvikling

Foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"

Monika Janfelt

Fotograf: Camilla HeyMonika Janfelt, fil.dr., er rådgiver, underviser og konsulent. Monika Janfelt har været forsker, universitetslektor og HR-konsulent og driver nu firmaet Moveo Nordic, der har speciale i karriere- og talentudvikling for forskere, ledere, specialister og fagprofessionelle. Forfatter af bogen “Karriere - Kunsten at flytte sig”. Du kan læse mere på www.janfelt.dk.

Introduktion til foredraget

Går du og overvejer din karriere? Har du brug for inspiration til hvordan du kan udvikle dig i dit arbejdsliv? Har du brug for viden om, hvordan du kan arbejde med karriereudvikling på din arbejdsplads? Eller hvordan man kan arbejde med karrierecoaching?

Med udgangspunkt i bogen ”Karriere – kunsten at flytte sig” vil Monika Janfelt tale om hvorfor karrierekompetencer er vigtige og hvad der er på spil når vi skal finde retning i vores arbejdsliv.

Forelæsningen finder sted i Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.