Den svære samtale

 Foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"

Lene Flensborg

Lene Flensborg er erhvervspsykolog med speciale i ledelses- og talentudvikling. Hun er partner i konsulentvirksomheden Organisation. Lene er forfatter til flere bøger om ledelse, senest bogen ”Kort og godt om svære samtaler”, Dansk psykologisk forlag, 2019. Se mere på www.organisation.cc og www.linkedin.com/in/leneflensborg/

Introduktion til foredraget

Selv garvede ledere kan finde det stærkt udfordrende at initiere dialoger med medarbejdere om svære emner som dårlig performance og attitudeproblemer.

Der er reelle faldgruber forbundet med at tage sådanne problemer op, som udfordrer den andens selvbillede og stolthed – man risikerer, at konflikten øges, relationen svækkes og problemerne bliver større.

Men der er mulighed for, at svære samtaler bliver starten på dels at få løst problemerne og samtidig styrker relationen mellem leder og medarbejder.

I dette foredrag vil erhvervspsykolog Lene Flensborg præsentere metoder til, hvordan ledere (og alle andre) forbereder og gennemfører produktive samtaler om svære emner.

Forelæsningen finder sted i Aud. 5, HCØ, Universitetsparken 5, 2100 København Ø.

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.