Samtalesaloner: Små skub til at få folk til at falde i snak

Foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"

Andreas Lloyd

Andreas Lloyd er uddannet antropolog og medforfatter af bogen ”Samtalesaloner”. Har forsket i åben source software, og har været konsulent. Arbejder med community organisering.

Introduktion til foredraget

En samtalesalon er en ramme for gode samtaler og metode til at starte dem. Gennem godt værtsskab, tankevækkende spørgsmål og en palette af "salonteknikker" får gæsterne lejlighed til at mødes og indlede samtaler, der ikke starter med “Nå, hvad laver du så”. Samtalesaloner kan bruges i enhver sammenhæng – både privat og professionelt – hvor folk skal lære hinanden at kende eller udforske et emne sammen.

Denne eftermiddag vil Andreas Lloyd, der har udviklet Samtalesaloner som koncept sammen med Nadja Pass, give en indføring i samtalesaloner. Først og fremmest ved at give deltagerne mulighed for selv at opleve metoden og formen, men også ved at klæde Jer på til selv at afholde jeres egen samtalesaloner.

Se en kort film fra en samtalesalon her:
http://samtalesaloner.dk/2015/02/hvad-er-en-samtalesalon/

Forelæsningen finder sted i Karnapsalen (til højre ved Store Auditorium), Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.