Coachingbaseret ledelse i topfodbold

Foredragsrække "Coaching - forskning og praksis"

Thomas Frank

Thomas Frank er bachelor i idræt, 5 år u-landstræner (U17-U19), 3 år cheftræner i Brøndby Idrætsforening og har arbejdet som træner i 12 år, TV-ekspert og meget andet.

Introduktion til foredraget

Thomas holder sit foredrag som en reflekterende praktiker, hvor han tager udgangspunkt i sine erfaringer med den coachingbaserede ledelsesstil fra talenttræner til superligatræner. Han stiller sig selv spørgsmålet: Hvornår bruger jeg coaching som ledelsesværkstøj, og hvor har jeg fundet ud af, at det virker godt og knapt så godt.

Forelæsningen finder sted i Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.