Hvad har performancekunst med coaching at gøre?

Foredragsrække "Coaching - forskning og praksis"

Gry Worre Hallberg og Diana Ø. Tørslev

Gry Worre Hallberg er performer, kunstnerisk leder af Dome of Visions, performance-kurator på Roskilde festivalen, medstifter af Fiction Pimps, Club de la Faye, House of Futures og Sisters Hope, samt ekstern lektor v/ Performance design. Omdrejningspunktet for hendes arbejde er aktiveringen og integrationen af den sanselige og æstetiske dimension i hverdagslivet. Se også sensuous.dk.

Diana Ø. Tørsløv er performer, videokunstner, cand.psych. med speciale i kreative processer, konceptudvikler af hypersanselige koncertarrangementer i Dome of Visions, deltager i
performance- og uddannelseseksperimentet Sisters Academy og arbejder desuden med at integrere performanceelementer i coaching.

Forelæsningen tager udgangspunkt i performance- og uddannelseseksperimentet 'Sisters Academy'; en skole i en verden og et samfund, hvor det sanselige og poetiske værensmodus er i centrum af alle handlinger og interaktioner. Et kunstpædagogisk projekt, som første gang udfoldes februar/marts 2014.

Forelæsningen finder sted i
Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N

Tilmelding
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information
Reinhard Stelter
Coaching Psychology Unit University of Copenhagen
Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng.
Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.