Raske mænd og kvinder, 18-60 år, BMI: 25-35 kg/m2, søges til Fødevare Accept Studiet (FASt)

Vi søger personer som jævnligt indtager produkter med sukker og sødemidler til Fødevare Accept Studiet (FASt) på Institut for Idræt & Ernæring, Frederiksberg.

suppe

Københavns Universitet, Institut for Idræt & Ernæring, søger frivillige til et forskningsprojekt.

Forsøget foregår på Institut for Idræt & Ernæring (Frederiksberg) og består af et kort screeningsbesøg og 6 undersøgelsesdage, der planlægges fra morgenstunden (varighed ca. 4 timer hver).

Du vil dagligt skulle indtage et nyt morgenmadsprodukt (cerealier) hjemme i 3×12 dage. Ved hver undersøgelsesdag vil du skulle indtage morgenmadsproduktet og afgive blodprøver, samt besvare spørgeskemaer.

Honorar

Du vil modtage et honorar i forhold til tid og ulempe.

Deltagelse

Vi søger:

• raske mænd og kvinder
  • 18-60 år
  • med overvægt eller svær overvægt (BMI 25-35 kg/m2)
  • som jævnligt indtager produkter med sukker og sødemidler

For mere information kontakt os på: tlf 2069 3365 eller e-mail: wp2@nexs.ku.dk

Projektet er godkendt af den Videnskabsetiske Komité for Region Hovedstaden Journal nr.: H-21078447.

Forsøgspersoner søges

Institut for Idræt og Ernæring søger løbende forsøgspersoner til forskningsprojekter.
Se den aktuelle liste her.

Registrér dig i forsøgspersondatabase

Hvis du vælger at registrere dig i vores forsøgspersondatabase, vil vi kontakte dig, hvis vi skal lave et forsøg, som du eventuelt kan deltage i.
Deltagelse er altid frivillig.

Klik her for at tilmelde dig forsøgspersondatabasen.

FASt logo