En undersøgelse hos raske personer af en bærbar enheds brugbarhed til måling af bl.a. hjertefrekvens efter præsentation af et måltid

Vidste du, at pulsen kan ændre sig som reaktion på fødevaresignaler så som præsentation af og forventning om mad, samt når du spiser et måltid?

Og at disse ændringer kan måles med en bærbar enhed, såsom smartwatches?

I fremtiden kan forskning på området være med til at forstå spisevanerne hos for eksempel personer, der lever med overvægt.

Deltagelse

Hvis det lyder spændende, kan du overveje at deltage i D'ChangO-01-undersøgelsen, som vil se på en bærbar enhed for at evaluere dens evne til at registrere ændringer i puls og andre parametre som reaktion på madsignaler.

Kan jeg deltage i D'ChangO-01?

Du kan deltage i D'ChangO-01, hvis:

  • Du er 25-55 år
  • Du er rask og har en normal eller let øget kropsvægt
  • Du har tid til at deltage i 2 studiebesøg og er villig til at gå med en bærbar enhed (Smartwatch) i cirka 2 uger, herunder når du sover.

Hvorfor bør jeg deltage?

For at bidrage til forskningen dels i bærbare enheder dels i brugen af puls og blodtryk til at måle reaktioner på fødevarer og måltider.

Deltagere søges til dette forsøg.

Kontakt

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte:

Studie-koordinator Anne Marie Raabymagle
Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Telefon: 9350 9403
E-mail: Chango@nexs.ku.dk

Registrér dig i forsøgspersondatabase

Hvis du vælger at registrere dig i vores forsøgspersondatabase, vil vi kontakte dig, hvis vi skal lave et forsøg, som du eventuelt kan deltage i.
Deltagelse er altid frivillig.

Klik her for at tilmelde dig forsøgspersondatabasen.