10. oktober 2016

Kunsten at dvæle i dialogen

coaching

Prof. Reinhard Stelter har skrevet en ny bog med titlen: Kunsten at dvæle i dialogen - Kvalificering af professionelle hverdagsdialoger gennem tredje generations coaching®

Forside af bogen Kunsten at dvæle i dialogenReinhard Stelter forholder sig til de kritiske stemmer, der har rejst sig i forhold til coaching, og som er berettiget, når coaching betragtes som middel til optimering af den enkeltes præstationsræs og som simpelt motivationsinstrument. Han vil give mod til at føre samtaler som del af din (professionelle) hverdag. Tredje generations coaching® bliver grundlag for en søgen efter en bæredygtig, frugtbar og åben dialogform, som kan bruges i mange livskontekster.

Som læser bliver du inviteret til at føre dialoger, der beriger både dig selv og din samtalepartner – vel vidende, at dialogholderen, fx coachen, har et særligt ansvar for dialogens fremgang. Bogen henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine evner som samskabende dialogpartner – uanset om du er coach, mentor, psykolog, pædagog, lærer, leder, sygeplejerske, anden støtteperson eller ven.

Se mere om bogen Kunsten at dvæle i dialogen

Uddrag af bogen Kunsten at dvæle i dialogen

Kontakt

Reinhard Stelter, rstelter@nexs.ku.dk