16. oktober 2013

10-20-30 metoden

bog

10-20-30 metoden kan bruges af alle. Metoden egner sig for såvel nybegynderen, som gerne vil komme hurtigt i form, som for motionisten og den erfarne løber, der ønsker at kunne løbe længere, hurtigere.

10-20-30-metoden er en ny spændende og videnskabeligt baseret tilgang til løbetræning. Metoden er simpel at udføre og passer perfekt til både nybegyndere, da det er en hurtig og nem genvej til at komme i topform, men også til motionister og supermotionister, der vil opleve at blive både hurtigere og stærkere efter bare få ugers træning med 10-20-30-metoden. Læg dertil, at træningsformen betyder, at man kan halvere den tid, man træner og at ens sundhed får et markant løft.

10-20-30 metoden er udviklet af professor Jens Bangsbo og PhD Thomas P. Gunnarsson,  Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet. I bogen beskrives hvorfor træningen virker, og hvordan den skal udføres. Bogen indeholder desuden en lang række træningsprogrammer og forfatternes bedste tips til en vellykket løbetræning.

Bogen er blevet til i samarbejde med Samvirke, DGI og Nordea-fonden og kan købes hos bl.a.  Saxo, Gucca og Bog og Id頠

Læs mere om Løbeprojektet 10-20-30

Kontakt

Thomas P. Gunnarsson
Jens Bangsbo