Igangværende projekter

Sektionen for Klinisk og forebyggende ernærings igangværende projekter

  • Worldwide national dishes – a sustainable approach from seventeen different countries

    Hvor bæredygtigt er det vi spiser? 27 internationale opskrifter er beskrevet og vurderet i relation til sundhed og bæredygtighed i opskriftsamlingen "Worldwide national dishes – a sustainable approach from seventeen »

  • CUBE - Copenhagen University Biobank

    CUBE er en åben Biobank for eksperimentel forskning ved Københavns Universitet. I CUBE opbevares prøver fra forsøg, hvor der kan være interesse for andre forskere i at anvende prøverne til nye formål. »

  • DASH-IN

    DASH-IN er en international database og et sæt analyseværktøjer for deling af data fra videnskabelige forsøg efter FAIR principperne. »

  • DINAMIC

    DINAMIC er et projekt, der søger at kortlægge en del af kommunikationen mellem tarmens mikrobiota og den menneskelige organisme. »

  • FoodBAll

    FoodBAll er et projekt om biomarkører for indtag af fødevarer. »

  • LIVSKRAFT – Center for gode ældreliv

    Sektionen deltager aktivt i "LIVSKRAFT – Center for gode ældreliv". LIVSKRAFT er et tværfagligt samarbejde mellem Madkulturen og tre institutter på Københavns Universitet »

  • MCAT - Semper Ardens

    MCAT er et projekt om biomarkører for indtag og biologiske effekter af føde- og drikkevarer med særlig fokus på virkningen af lave indtag af alkohol, herunder såvel biokemiske som kognitive virkninger. »

  • PREVIEW

    Effekt af kost og fysisk aktivitet på udvikling af type-2 diabetes »