Cristian De Gobba

Cristian De Gobba

Postdoc


Udgivelsesår:
  1. 2019
  2. Udgivet
  3. 2017
  4. Udgivet

    Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity and antioxidant capacity of bioactive peptides derived from enzymatic hydrolysis of buffalo milk proteins. / Abdel-Hamid, Mahmoud; Otte, Jeanette; De Gobba, Cristian; Osman, Ali; Hamad, Essam.

    I: International Dairy Journal, Bind 66, 2017, s. 91-98.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Angiotensin-I converting enzyme inhibitory and antioxidant activity of bioactive peptides produced by enzymatic hydrolysis of skin from grass carp (Ctenopharyngodon idella). / Yi, Jierong; De Gobba, Cristian; Skibsted, Leif Horsfelt; Otte, Jeanette.

    I: International Journal of Food Properties, Bind 20, Nr. 5, 2017, s. 1129-1144.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Antioxidant and antibacterial activities of bioactive peptides in buffalo's yoghurt fermented with different starter cultures. / Taha, Soad; El Abd, Moniur; De Gobba, Cristian; Abdel-Hamid, Mahmoud; Khalil, Ensaf; Hassan, Doaa.

    I: Food Science and Biotechnology, Bind 26, Nr. 5, 2017, s. 1325-1332.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Purification and characterization of angiotensin-converting enzyme inhibitory peptides from Nile tilapia (Oreochromis niloticus) skin gelatine produced by an enzymatic membrane reactor. / Thuanthong, Mantaka; De Gobba, Cristian; Sirinupong, Nualpun; Youravong, Wirote; Otte, Jeanette.

    I: Journal of Functional Foods, Bind 36, 2017, s. 243-254.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2016
  9. Udgivet

    Antibacterial activity of papain hydrolysed camel whey and its fractions. / Abdel-Hamid, Mahmoud; Goda, Hanan A.; De Gobba, Cristian; Jenssen, Håvard; Osman, Ali.

    I: International Dairy Journal, Bind 61, 2016, s. 91-98.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Components of wheat flour as activator of commercial enzymes for bread improvement. / De Gobba, Cristian; Olsen, Karsten; Skibsted, Leif Horsfelt.

    I: European Food Research and Technology, Bind 242, Nr. 10, 2016, s. 1647-1654.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Rhamnogalacturonan-I based microcapsules for targeted drug release. / Svagan, Anna J.; Kusic, Anja; De Gobba, Cristian; Larsen, Flemming Hofmann; Sassene, Philip; Zhou, Qi; Van De Weert, Marco; Mullertz, Anette; Jørgensen, Bodil; Ulvskov, Peter.

    I: P L o S One, Bind 11, Nr. 12, e0168050, 2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2014
  13. Udgivet

    Antioxidant peptides from goat milk protein fractions hydrolysed by two commercial proteases. / De Gobba, Cristian; Espejo-Carpio, F. Javier; Skibsted, Leif Horsfelt; Otte, Jeanette.

    I: International Dairy Journal, Bind 39, Nr. 1, 2014, s. 28-40.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Bioactive peptides from caseins released by cold active proteolytic enzymes from Arsukibacterium ikkense. / De Gobba, Cristian; Tompa, Gorazd; Otte, Jeanette.

    I: Food Chemistry, Bind 165, 2014, s. 205-215.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 20363207