Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden: Sted, Sanser, Arkitektur. Håndværk og æstetik i landskabsarkitektur Studio 2018

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Standard

Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden : Sted, Sanser, Arkitektur. Håndværk og æstetik i landskabsarkitektur Studio 2018. / Munck Petersen, Rikke (Redaktør); Løvetand, Liv (Illustrator).

1 udg. København : Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, 2019. 262 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Harvard

Munck Petersen, R (red.) & Løvetand, L 2019, Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden: Sted, Sanser, Arkitektur. Håndværk og æstetik i landskabsarkitektur Studio 2018. 1 udg, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, København.

APA

Munck Petersen, R. (red.), & Løvetand, L. (2019). Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden: Sted, Sanser, Arkitektur. Håndværk og æstetik i landskabsarkitektur Studio 2018. (1 udg.) København: Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet.

Vancouver

Munck Petersen R, (ed.), Løvetand L. Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden: Sted, Sanser, Arkitektur. Håndværk og æstetik i landskabsarkitektur Studio 2018. 1 udg. København: Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, 2019. 262 s.

Author

Munck Petersen, Rikke (Redaktør) ; Løvetand, Liv. / Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden : Sted, Sanser, Arkitektur. Håndværk og æstetik i landskabsarkitektur Studio 2018. 1 udg. København : Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, 2019. 262 s.

Bibtex

@book{a62c1618777d4da29d4bd6e3f9240058,
title = "M{\o}det mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og {\O}retaden: Sted, Sanser, Arkitektur. H{\aa}ndv{\ae}rk og {\ae}stetik i landskabsarkitektur Studio 2018",
abstract = "Kataloget viser 2. {\aa}rs landskabsarkitektstuderendes forslag til en kystpark mellem {\O}restaden og Kalveboderne, uddrag af de studerendes materiale og foto af 3 udstillinger undervejs i kurset. Udstillingerne indg{\aa}r sammen med projektopgaven og en r{\ae}kke delopgaver i de studerendes proces med at tilegne sig forskellige design og studiemetodikker, udforskningsm{\aa}der og refleksions- og formidlingsmetoder. Kataloget viser dermed ogs{\aa} fagets p{\ae}dagogiske sigte og virkemidler. Det udforsker tematisk m{\o}det mellem krop og horisont konkret i rum, abstrakt i teorier og projektivt i medieringer af tegninger, foto, film, tekst og modeller. Arkitektens bevidste arbejde med disse operationer er centrale for at udvide b{\aa}de egen og en brugers horisont, erfaring og erkendelse. God l{\ae}selyst !",
keywords = "Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, sted, arkitektur, sanser, {\AE}stetik, Affekt",
author = "Liv L{\o}vetand",
editor = "{Munck Petersen}, Rikke",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, K{\o}benhavns Universitet",
edition = "1",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden

T2 - Sted, Sanser, Arkitektur. Håndværk og æstetik i landskabsarkitektur Studio 2018

A2 - Munck Petersen, Rikke

A2 - Løvetand, Liv

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Kataloget viser 2. års landskabsarkitektstuderendes forslag til en kystpark mellem Ørestaden og Kalveboderne, uddrag af de studerendes materiale og foto af 3 udstillinger undervejs i kurset. Udstillingerne indgår sammen med projektopgaven og en række delopgaver i de studerendes proces med at tilegne sig forskellige design og studiemetodikker, udforskningsmåder og refleksions- og formidlingsmetoder. Kataloget viser dermed også fagets pædagogiske sigte og virkemidler. Det udforsker tematisk mødet mellem krop og horisont konkret i rum, abstrakt i teorier og projektivt i medieringer af tegninger, foto, film, tekst og modeller. Arkitektens bevidste arbejde med disse operationer er centrale for at udvide både egen og en brugers horisont, erfaring og erkendelse. God læselyst !

AB - Kataloget viser 2. års landskabsarkitektstuderendes forslag til en kystpark mellem Ørestaden og Kalveboderne, uddrag af de studerendes materiale og foto af 3 udstillinger undervejs i kurset. Udstillingerne indgår sammen med projektopgaven og en række delopgaver i de studerendes proces med at tilegne sig forskellige design og studiemetodikker, udforskningsmåder og refleksions- og formidlingsmetoder. Kataloget viser dermed også fagets pædagogiske sigte og virkemidler. Det udforsker tematisk mødet mellem krop og horisont konkret i rum, abstrakt i teorier og projektivt i medieringer af tegninger, foto, film, tekst og modeller. Arkitektens bevidste arbejde med disse operationer er centrale for at udvide både egen og en brugers horisont, erfaring og erkendelse. God læselyst !

KW - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

KW - sted

KW - arkitektur

KW - sanser

KW - Æstetik

KW - Affekt

UR - https://issuu.com/rikkemunckpetersen/docs/katalog_2018_issuu

M3 - Rapport

BT - Mødet mellem krop og horisont - En kystpark mellem Kalveboderne og Øretaden

PB - Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet

CY - København

ER -

ID: 209741970