Fodbold Fitness: Implementeringen af en Ny Fodboldkultur

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

Standard

Fodbold Fitness : Implementeringen af en Ny Fodboldkultur. / Bennike, Søren.

København : Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, 2016. 377 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

Harvard

Bennike, S 2016, Fodbold Fitness: Implementeringen af en Ny Fodboldkultur. Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, København.

APA

Bennike, S. (2016). Fodbold Fitness: Implementeringen af en Ny Fodboldkultur. København: Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Vancouver

Bennike S. Fodbold Fitness: Implementeringen af en Ny Fodboldkultur. København: Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, 2016. 377 s.

Author

Bennike, Søren. / Fodbold Fitness : Implementeringen af en Ny Fodboldkultur. København : Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, 2016. 377 s.

Bibtex

@phdthesis{f25ab199c8904666885930055b360d43,
title = "Fodbold Fitness: Implementeringen af en Ny Fodboldkultur",
abstract = "Samfundet forandrer sig og liges{\aa} g{\o}r danskernes idr{\ae}tsm{\o}nstre. Fodbold Fitness, der er afhandlingens omdrejningspunkt, kan iagttages som en reaktion p{\aa} disse forandringer. Afhandlingen ser n{\ae}rmere p{\aa} Fodbold Fitness og implementeringen af dette, der ingenlunde er nogen let opgave.Bennike bidrager med ny samfundsrelevant viden, i en tid hvor velf{\ae}rdsstaten og den foreningsbaserede idr{\ae}t er i fokus. Afhandlingen giver mange svar som er anvendelige for den fortsatte forskning samt den praktiske organisering af foreningsidr{\ae}t til anvendelse for stat, kommune, idr{\ae}tsorganisation og idr{\ae}tsforening. Afhandlingen, der er opdelt i 11 kapitler, bygger p{\aa} kvalitative metoder og implementeringsteoretiske samt ny-institutionalistiske perspektiver. De kvalitative metoder d{\ae}kker over dokumentanalyser, interviews, fokusgruppeinterviews og observationer. De implementeringsteoretiske perspektiver d{\ae}kker over indholdet i ’den integrerede implementeringsmodel’, herunder ’formulering og design’, ’organisatorisk og interorganisatorisk implementeringsadf{\ae}rd’, ’markarbejderadf{\ae}rd’, ’ledelse’, ’implementeringspr{\ae}stationer’ og ’implementeringseffekter’. De ny-institutionalistiske perspektiver d{\ae}kker over ’stiafh{\ae}ngighed’, ’stibrud’, ’translation’ og ’the pillar framework’.",
author = "S{\o}ren Bennike",
note = "CURIS 2016 NEXS 141",
year = "2016",
month = "4",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7611-997-3",
publisher = "Institut for Idr{\ae}t og Ern{\ae}ring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Fodbold Fitness

T2 - Implementeringen af en Ny Fodboldkultur

AU - Bennike, Søren

N1 - CURIS 2016 NEXS 141

PY - 2016/4

Y1 - 2016/4

N2 - Samfundet forandrer sig og ligeså gør danskernes idrætsmønstre. Fodbold Fitness, der er afhandlingens omdrejningspunkt, kan iagttages som en reaktion på disse forandringer. Afhandlingen ser nærmere på Fodbold Fitness og implementeringen af dette, der ingenlunde er nogen let opgave.Bennike bidrager med ny samfundsrelevant viden, i en tid hvor velfærdsstaten og den foreningsbaserede idræt er i fokus. Afhandlingen giver mange svar som er anvendelige for den fortsatte forskning samt den praktiske organisering af foreningsidræt til anvendelse for stat, kommune, idrætsorganisation og idrætsforening. Afhandlingen, der er opdelt i 11 kapitler, bygger på kvalitative metoder og implementeringsteoretiske samt ny-institutionalistiske perspektiver. De kvalitative metoder dækker over dokumentanalyser, interviews, fokusgruppeinterviews og observationer. De implementeringsteoretiske perspektiver dækker over indholdet i ’den integrerede implementeringsmodel’, herunder ’formulering og design’, ’organisatorisk og interorganisatorisk implementeringsadfærd’, ’markarbejderadfærd’, ’ledelse’, ’implementeringspræstationer’ og ’implementeringseffekter’. De ny-institutionalistiske perspektiver dækker over ’stiafhængighed’, ’stibrud’, ’translation’ og ’the pillar framework’.

AB - Samfundet forandrer sig og ligeså gør danskernes idrætsmønstre. Fodbold Fitness, der er afhandlingens omdrejningspunkt, kan iagttages som en reaktion på disse forandringer. Afhandlingen ser nærmere på Fodbold Fitness og implementeringen af dette, der ingenlunde er nogen let opgave.Bennike bidrager med ny samfundsrelevant viden, i en tid hvor velfærdsstaten og den foreningsbaserede idræt er i fokus. Afhandlingen giver mange svar som er anvendelige for den fortsatte forskning samt den praktiske organisering af foreningsidræt til anvendelse for stat, kommune, idrætsorganisation og idrætsforening. Afhandlingen, der er opdelt i 11 kapitler, bygger på kvalitative metoder og implementeringsteoretiske samt ny-institutionalistiske perspektiver. De kvalitative metoder dækker over dokumentanalyser, interviews, fokusgruppeinterviews og observationer. De implementeringsteoretiske perspektiver dækker over indholdet i ’den integrerede implementeringsmodel’, herunder ’formulering og design’, ’organisatorisk og interorganisatorisk implementeringsadfærd’, ’markarbejderadfærd’, ’ledelse’, ’implementeringspræstationer’ og ’implementeringseffekter’. De ny-institutionalistiske perspektiver dækker over ’stiafhængighed’, ’stibrud’, ’translation’ og ’the pillar framework’.

UR - https://soeg.kb.dk/permalink/45KBDK_KGL/fbp0ps/alma99122734956105763

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 978-87-7611-997-3

BT - Fodbold Fitness

PB - Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

CY - København

ER -

ID: 161188967