Forskningsområder

  1. Udgivet

    The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention

    Jensen, Jørgen Dejgård & Poulsen, S. K., 2013, I: BMC Public Health. 13, 9 s., 1114.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Economies of capacity use in decontamination of pig carcasses

    Jensen, Jørgen Dejgård, Lawson, L. G. & Lund, M., 2013, I: Journal of Agricultural and Applied Economics. 45, 1, s. 125-138 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens

    Jensen, Jørgen Dejgård, Mørkbak, M. R. & Nordström, L. J., 2012, I: Journal of Benefit-Cost Analysis. 3, 4, 29 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Design of economic incentive instruments in nutrition policy

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2011, Nutrients, dietary supplements, and nutriceuticals: cost analysis versus clinical benefits. Watson, R. R., Gerald, J. K. & Preedy, V. R. (red.). Springer, s. 3-17 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne

    Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2012, 35 s.. (FOI Udredning; Nr. 2012/15).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  6. Udgivet

    Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie

    Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2012, 33 s.. (FOI Udredning; Nr. 2012/13).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  7. Udgivet

    Cost of New Nordic Diet school meals

    Jensen, Jørgen Dejgård, Thorsen, A. V., Damsgaard, Camilla Trab & Biltoft-Jensen, A., 2015, I: British Food Journal. 117, 9, s. 2372-2386 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt