Forskningsområder

  1. Udgivet

    Autoritative geografiske grunddata på miljøområdet

    Baaner, Lasse, 2013, I: Geoforum Perspektiv. 2013, 23, s. 25-37 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Cost of New Nordic Diet school meals

    Jensen, Jørgen Dejgård, Thorsen, A. V., Damsgaard, Camilla Trab & Biltoft-Jensen, A., 2015, I: British Food Journal. 117, 9, s. 2372-2386 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Critical report of current fisheries management measures implemented for the North Sea mixed demersal fisheries

    Nielsen, J. R., Ulrich, C., Hegland, T. J., de Voss, B., Thøgersen, T. T., Bastardie, F., Goti, L., Eigaard, O. R. & Kindt-Larsen, L., 2013, Charlottenlund: DTU Aqua. 80 s. (DTU Aqua Report ; Nr. 263-2013).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  4. Udgivet

    Danish biogas plants (Japansk)

    Jacobsen, Brian H., 2012, I: Journal of Communication between Rural Communities and Towns. 60, 724, s. 36-47 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikel

  5. Udgivet

    Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie

    Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2012, 33 s.. (FOI Udredning; Nr. 2012/13).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  6. Udgivet

    Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne

    Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2012, 35 s.. (FOI Udredning; Nr. 2012/15).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  7. Udgivet

    Design of economic incentive instruments in nutrition policy

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2011, Nutrients, dietary supplements, and nutriceuticals: cost analysis versus clinical benefits. Watson, R. R., Gerald, J. K. & Preedy, V. R. (red.). Springer, s. 3-17 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Do intermediary institutions promote inclusiveness in PES programs? The case of Costa Rica

    Bosselmann, Aske Skovmand & Lund, Jens Friis, 2013, I: Geoforum. 49, s. 50-60 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens

    Jensen, Jørgen Dejgård, Mørkbak, M. R. & Nordström, L. J., 2012, I: Journal of Benefit-Cost Analysis. 3, 4, 29 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Economies of capacity use in decontamination of pig carcasses

    Jensen, Jørgen Dejgård, Lawson, L. G. & Lund, M., 2013, I: Journal of Agricultural and Applied Economics. 45, 1, s. 125-138 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste