Lars Ove Dragsted

Lars Ove Dragsted

Professor


  1. 2013
  2. Udgivet

    A LC-MS metabolomics approach to investigate the effect of raw apple intake in the rat plasma metabolome

    Rago, D., Kristensen, M., Gürdeniz, G., Marini, F., Poulsen, M. & Dragsted, Lars Ove, 2013, I: Metabolomics. 9, 6, s. 1202-1215 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Advanced glycation endproducts in food and their effects on health

    Poulsen, M. W., Hedegaard, R. S. V., Andersen, J. M., de Courten, B., Bügel, Susanne Gjedsted, Nielsen, J., Skibsted, Leif Horsfelt & Dragsted, Lars Ove, 2013, I: Food and Chemical Toxicology. 60, 1, s. 10-37 28 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Association between polymorphisms in glutathione peroxidase and selenoprotein P genes, glutathione peroxidase activity, HRT use and breast cancer risk

    Méplan, C., Dragsted, Lars Ove, Ravn-Haren, G., Tjønneland, A., Vogel, U. B. & Hesketh, J., 2013, I: P L o S One. 8, 9, 9 s., e73316.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Comparative nontargeted profiling of metabolic changes in tissues and biofluids in high-fat diet-fed Ossabaw pig

    Hanhineva, K., Barri, T., Kolehmainen, M., Pekkinen, J., Pihlajamäki, J., Vesterbacka, A., Solano-Aguilar, G., Mykkänen, H., Dragsted, Lars Ove, Urban, J. F. & Poutanen, K., 2013, I: Journal of Proteome Research. 12, 9, s. 3980-3992 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Dietary composition and nutrient content of the New Nordic Diet

    Mithril, C., Dragsted, Lars Ove, Meyer, C., Tetens, Inge , Biltoft-Jensen, A. & Astrup, A., 2013, I: Public Health Nutrition. 16, 5, s. 777-785 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Discovery of exposure markers in urine for Brassica-containing meals served with different protein sources by UPLC-qTOF-MS untargeted metabolomics

    Andersen, M. S., Reinbach, Helene Christine, Rinnan, Åsmund, Barri, T., Mithril, C. E. & Dragsted, Lars Ove, 2013, I: Metabolomics. 9, 5, s. 984-997 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Effect of fruit and vegetable intake on CVD risk factors in humans

    Dragsted, Lars Ove, 2013, Cardiovascular Diseases: Nutritional and Therapeutic Interventions. Maulik, N. (red.). Boca Raton, FL: CRC Press, s. 501-527 27 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Effect of trans fatty acid intake on LC-MS and NMR plasma profiles

    Gürdeniz, G., Rago, D., Bendsen, N. T., Savorani, F., Astrup, A. & Dragsted, Lars Ove, 2013, I: P L o S One. 8, 7, 11 s., e69589.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Effects of an isocaloric healthy Nordic diet on insulin sensitivity, lipid profile and inflammation markers in metabolic syndrome - a randomized study (SYSDIET)

    Uusitupa, M., Hermansen, K., Savolainen, M. J., Schwab, U., Kolehmainen, M., Brader, L. J., Mortensen, L. S., Cloetens, L., Johansson-Persson, A., Önning, G., Landin-Olsson, M., Herzig, K-H., Hukkanen, J., Rosqvist, F., Iggman, D., Paananen, J., Pulkki, K. J., Siloaho, M., Dragsted, L. O., Barri, T. & 15 flere, Overvad, K., Bach Knudsen, K. E., Hedemann, M. S., Arner, P., Dahlman, I., Borge, G. I. A., Baardseth, P., Ulven, S. M., Gunnarsdottir, I., Jónsdóttir, S., Thorsdottir, I., Orešic, M., Poutanen, K. S., Risérus, U. & Åkesson, B., 2013, I: Journal of Internal Medicine. 274, 1, s. 52-66 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Extracted oat and barley β-glucans do not affect cholesterol metabolism in young healthy adults

    Ibrügger, S., Kristensen, M. B., Poulsen, M. W., Mikkelsen, M. S., Ejsing, J., Jespersen, Birthe P Møller, Dragsted, Lars Ove, Engelsen, Søren Balling & Bügel, Susanne Gjedsted, 2013, I: Journal of Nutrition. 143, 10, s. 1579-1585 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 986471