Lars Ove Dragsted

Lars Ove Dragsted

Professor


  1. 2015
  2. Udgivet

    Funktionelle fødevarer

    Dragsted, Lars Ove & Bügel, Susanne Gjedsted, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 333-346 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Kost og kræft

    Olsen, A. & Dragsted, Lars Ove, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 513-524 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Ændringer i næringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning

    Dragsted, Lars Ove, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 211-237 27 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  5. 2002
  6. Udgivet

    Frugt, grønt og helbred: opdatering af vidensgrundlaget

    Ovesen, L., Lyhne Andersen, N., Dragsted, Lars Ove, Godtfredsen, J., Haraldsdóttir, J., Stender, Steen, Sølling, K., Tjønneland, A. & Trolle, E., 2002, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. 76 s. (FødevareRapport/Fødevaredirektoratet; Nr. 2002:22).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

ID: 986471