Anders Mikael Sjödin

Anders Mikael Sjödin

Professor emeritus


  1. 2016
  2. Udgivet

    Dietary reference values for thiamin: (Scientific Opinion)

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 19 dec. 2016, I: E F S A Journal. 14, 12, 53 s., 4653.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Safety of synthetic L-ergothioneine (Ergoneine®) as a novel food pursuant to Regulation (EC) No 258/97: (Scientific Opinion)

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 18 nov. 2016, I: E F S A Journal. 14, 11, 20 s., 4629.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Scientific Opinion on the energy conversion factor of D-tagatose for labelling purposes

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 16 nov. 2016, I: E F S A Journal. 14, 11, 13 s., 4630.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Scientific Opinion related to a notification from DuPont Nutrition Biosciences Aps on behenic acid from mustard seeds to be used in the manufacturing of certain emulsifiers pursuant to Article 21(2) of Regulation (EU) No 1169/2011 – for permanent exemption from labelling

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 15 nov. 2016, I: E F S A Journal. 14, 11, 14 s., 4631.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Guidance on the preparation and presentation of an application for authorisation of a novel food in the context of Regulation (EU) 2015/2283

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 10 nov. 2016, I: E F S A Journal. 14, 11, 24 s., 4594.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Guidance on the preparation and presentation of the notification and application for authorisation of traditional foods from third countries in the context of Regulation (EU) 2015/2283

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 10 nov. 2016, I: E F S A Journal. 14, 11, 16 s., 4590.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Dietary reference values for vitamin D: (Scientific Opinion)

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 28 okt. 2016, I: E F S A Journal. 14, 10, 145 s., 4547.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Dietary reference values for potassium: (Scientific Opinion)

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 25 okt. 2016, I: E F S A Journal. 14, 10, 56 s., 4592.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Safety of EstroG-100TM as a novel food pursuant to Regulation (EC) No 258/97: (Scientific Opinion)

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 24 okt. 2016, I: E F S A Journal. 14, 10, 20 s., 4589.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Calcium and contribution to the normal development of bones: evaluation of a health claim pursuant to Article 14 of Regulation (EC) No 1924/2006: (Scientific Opinion)

    EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), E. P. O. D. P. N. A. A. (., 20 okt. 2016, I: E F S A Journal. 14, 10, 9 s., 4587.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelRådgivningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 4232923