01. januar 2018

Coaching som narrativ og samskabende praksis

coaching

Forskningsprojektet har fokus på Tredje generations coaching, som udfolder et nyt univers for coaching og coachingpsykologi gennem en bearbejdelse af aktuel samfundsforskning, nye læringsteorier og diskurser om det personlige lederskab.

Coaching ses som fødselshjælp til nye refleksioner og perspektiver. Tredje generations coaching sætter fokus på værdirefleksion og identitetsarbejde. Der fokuseres på det narrativ-samskabende partnerskab mellem coach og coachee: Meninger og betydninger genereres i fællesskab under samtalen, hvor begge parter er på en rejse, og hvor nye fortællinger langsomt udformer sig.

Bøger

Publikationer til download

Coachingforedrag

Finansiering

Projekterne er bl.a. støttet af Nordea Fonden / Center for Holdspil og Sundhed; Kulturministeriet; University of Copenhagen Excellence Programme for Interdisciplinary Research (Copenhagen Women Study; VIA University College; Nordsjælland Hospital, Region H, IMK almene fond, UCC- forsknings-programmet Sundhed og krop.

Professor Reinhard Stelter, rstelter@nexs.ku.dk