10 års jubilæums konference ”Coaching – forskning og praksis” – Københavns Universitet

Coaching > Arrangementer > 2018 > 10 års jubilæums konfe...

10 års jubilæums konference ”Coaching – forskning og praksis”

Der har gennem de sidste ti år været afholdt næsten 100 foredrag i foredragsrækken ”Coaching – forskning og praksis”. Dette fejres den 15. november med en

10 års jubilæums konference

Coaching – forskning og praksis

På konferencen bliver der foredrag med bl.a.

• Professor Tatiana Bachkirova, Director of the International Centre for Coaching & Mentoring Studies, Oxford Books University.
  • Professor Jette Ammentorp, Enhed for Sundhedstjenesteforskning/Center for Patientkommunikation, Sygehus Lillebælt / IRS Syddansk Universitet
  • Professor emeritus Ole Fogh Kirkeby, Institut for Politik, Ledelse og Filosofi, Copenhagen Business School.
  • Professor Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Foredragene gennem de ti år har været med nationale og internationale eksperter inden for coaching, transformative dialoger, livsstilsændring, sport, ledelse og organisationsudvikling. Foredragsrækken er sponsoreret af European Mentoring and Coaching Council (EMCC) og lever af samtlige foredragsholders frivillige bidrag – tak til dem!!

Netværket har gennem årene tiltrukket mere 1800 personer; studerende, coaches, psykologer, konsulenter, ledere, sundhedspersonale, pædagogisk fagfolk, idrætsprofessionelle og mange andre.

Konferencen inkl. frokost og eftermiddagskaffe koster 700,- kr.

Hent program for jubilæumskonferencen.

Tilmelding via NemTilmeld

Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet