Fortællinger i arbejdslivet – bliv bedre til at forstå hinanden

Foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"

Erik Harr

Erik Harr

Erik Harr er uddannet cand.mag. og direktør i en interesseorganisation, erfaren mentor. I 2019 blev Erik kåret som Årets Leder af Dansk Journalistforbund.

Erik er forfatter til bogen SKOVEN SOM SAMTALERUM.

Introduktion til foredraget 

  Erik Harr har siden 2017 drevet lederprogrammet Din Camino. I sit foredrag præsenterer Erik forskellige metoder til at styrke vores dialog med hinanden i arbejdslivet og i forbindelse med leder- eller gruppeudvikling. Der indgår en række øvelser, der sætter fokus på fortællinger, lytning og dialog.

  En spændende eftermiddag, hvor vi mødes ansigt-til-ansigt igen og øver os til at være den god dialogpartner.

  Forelæsningen finder sted i Karnapsalen, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

  Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
  Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

  Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

  Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.