High-performance coaching “for livet”

Om at gå på grænsen og forløse potentialer

Foredragsrække "Coaching - forskning og praksis"

Christian Louring Engell

Christian Louring Engell er cand.scient. fra Institut for Idræt og Ernæring, Internationalt orienteret High-Performance konsulent. Stifter af og partner i Vindermentalitet.

Introduktion til foredraget

Christian vil tage dig med ind bag 10 års eksperimentelt coachingarbejde med individer og teams i high-performance kulturer i internationalt perspektiv - Wimbledonmestre, udlandsprofessionelle fodboldspillere fra Premier League og Bundesliga, erhvervsledere og ikke mindst de seneste 1½ års arbejde med fodboldklubben Brøndby IF. 

På trods af de ofte fremherskende instrumentelle tilgange kan en ny forståelse baseret på ”varme og visdom” være vejen frem. Denne “for livet” tilgang udfordrer den gængse forståelse af coaching-relationen i såvel teoretisk, økonomisk, strukturel som samarbejdsmæssig forstand.

Tilgangen har stærke forbindelser til protreptik-filosofiske systemteoriske traditioner og udforsker og udfordrer mange ord og betydninger, vi normalt forbinder med high-performance kulturen.

Forelæsningen finder sted i Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.