Anne Raben

Anne Raben

Professor


  1. 2004
  2. Udgivet

    Fedme i Europa. / Raben, Anne.

    I: Ugeskrift for læger, Bind 166, Nr. 1-2, 2004, s. 32-36.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Glycaemic index : Relevance for health, dietary recommendations and food labelling. / Arvidsson-Lenner, Ragnhild; Asp, Nils Georg; Axelsen, Mette; Bryngelsson, Susanne; Haapa, Eliina; Järvi, Anette; Karlström, Brita; Raben, Anne; Sohlström, Annica; Thorsdottir, Inga; Vessby, Bengt.

    I: Scandinavian Journal of Nutrition/Næringsforskning, Bind 48, Nr. 2, 2004, s. 84-94.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    No difference in body weight decrease between a low-glycemic-index and a high-glycemic-index diet but reduced LDL cholesterol after 10-wk ad libitum intake of the low-glycemic-index diet. / Sloth, Birgitte; Krog-Mikkelsen, Inger; Flint, Anne; Tetens, Inge; Björck, Inger; Vinoy, Sophie; Elmstähl, Helena; Astrup, Arne; Lang, Vincent; Raben, Anne.

    I: American Journal of Clinical Nutrition, Bind 80, Nr. 2, 2004, s. 337-347.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The ¤use of glycaemic index tables to predict glycaemic index of composite breakfast meals. / Flint, Anne; Møller, Bente Kramer; Raben, Anne Birgitte; Pedersen, D.; Tetens, I.; Holst, Jens Juul; Astrup, A.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 91, Nr. 6, 2004, s. 979-989.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 10446359