Anne Raben
Professor
Fedmeforskning
Rolighedsvej 30, C111, Frederiksberg C, Rolighedsvej 26, 1. sal
ORCID: 0000-0001-5229-4491
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2017
- Udgivet
Health aspects of mono- and disaccharides
Raben, Anne, Macdonald, I. A. & Fogelholm, M., 2017, Carbohydrates in Food. Eliasson, A-C. (red.). 3. udg. Boca Raton, FL: CRC Press, s. 93-145 53 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
ID: 10446359
Flest downloads
-
622
downloads
Milk and dairy products: good or bad for human health? An assessment of the totality of scientific evidence
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
398
downloads
Sensory characteristics and consumer liking of sausages with 10% fat and added rye or wheat bran
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
325
downloads
Serum levels of human MIC-1/GDF15 vary in a diurnal pattern, do not display a profile suggestive of a satiety factor and are related to BMI
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet