Fedmeforskning

  1. Udgivet

    Alkohol, sundhed, sygdom og dødelighed

    Hermansen, K., Skovenborg, E. & Astrup, Arne, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 141-153 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Energiomsætning og substratoxidation

    Astrup, Arne, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 69-77 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Ernæringsforskningens historie i Danmark

    Astrup, Arne, Bügel, Susanne Gjedsted, Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 611-623 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Fødevarer og næringsstoffer

    Astrup, Arne, Bügel, Susanne Gjedsted, Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 79-82 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Glycemic index in preventing and managing obesity: Implications for appetite and body weight regulation

    Raben, Anne, Nyby, S. & Juanola-Falgarona, M., 2016, The Glycemic Index: Applications in Practice. Philippou, E. (red.). Boca Raton, FL: CRC Press, s. 107-125 19 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Kost og overvægt

    Astrup, Arne, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 453-470 18 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Legemets opbygning og funktioner

    Astrup, Arne, Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 27-38 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Menneskets Ernæring

    Astrup, Arne (red.), Bügel, Susanne Gjedsted (red.), Dyerberg, J. (red.) & Stender, Steen (red.), 2015, 4. udg. København: Munksgaard . 694 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Menneskets ernæring

    Astrup, Arne, Bügel, Susanne Gjedsted, Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 21-24 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Ny Nordisk Hverdagsmad

    Meyer, C., Gleje, Eva Ingeborg, Madsen, Kristian Levring, Bang, J. S. & Astrup, Arne, 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 637-649 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste